O piškotkih
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
V Redu
Iščemo 12 Zvezdic Baby Koledarja za leto 2021
Images Clipart
Prijavljenih je že 463 zvezdic, a prijava je še vedno možna
7 DNI 12 UR 32 MINUT IN 12 SEKUND.
Oglej Si Nasmehe
 
Zvezda baby koledarja » Prijava
Zvezda baby koledarja za leto 2021
Dragi starši.

Prepustite se srečnim trenutkom s svojimi malčki in obvezno poskrbite, da boste te nepozabne trenutke tudi zabeležili! Dišeči milni mehurčki povsod okrog vas, smeh in igra, ki ji ni ne konca ne kraja ... in nato, pristno veselje malih ritk in skrivanje v brisači. Vse to je tisti čudoviti čas ritualov kopanja in nege otroka, v katerem zagotovo uživate tudi vi, kajne!? Podelite te vesele trenutke z nami in naj vaš otrok postane ena izmed žarečih zvezdic, ki sijejo na Ringarajinem nebu!

Delite fotografijo svojega malega sončka in sodelujte v tekmovanju "Zvezda Baby koledarja 2021"!
Komentirajte, navijajte za svoje favorite, glasujte ... skupaj se bomo imeli super in na koncu bomo med vsemi svetlečimi zvezdicami skupaj izbrali 12 zvezd. Zabavali se bomo!

Dragi starši, prišel je čas, da izberemo 12 zvezdic, ki bodo krasile Baby koledar za leto 2021, ki bo krasil stene družin in pediatričnih ambulant širom Slovenije. Vsaka izbrana zvezda bo predstavljala po en koledarski mesec v prihajajočem letu. Za zvezdo koledarja se bodo pomerili otroci v starosti od 0 do 5 let.
Sodelujte v zabavnem tekmovanju in mogoče se bo prav vaš malček znašel v najbolj zvezdniškem Baby koledarju!

Zabava se je pričela 16. oktobra 2020!!!
Kakšna naj bo fotografija?
Ni zaželeno, da fotografija prikazuje preveč golote vašega otroka oziroma naj otroka ne prikazuje na neprimeren način. Prepovedano je objavljanje fotografij, na katerih bi bili vidni intimni deli telesa vašega otroka.

Primer pravilnega motiva fotografije: vidna je le otrokova glava z mokrimi lasmi in peno od šampona; otrok med sušenjem ali česanjem las, medtem ko je zavit v brisačo ali primerno obleko ali otrok v kadi, z večino telesa popolnoma pokritega; vaš malček, ki se igra pred ali po kopanju; prisrčen nasmeh, pogled ali nekaj solz med kopanjem ali morda le kakšna neskončno simpatična poza samo za vas (in nas :)), neumorno umivanje rokic z veliko nežnega mila in podobno.

Na fotografiji, s katero sodelujete v natečaju, ne sme biti viden izdelek, logotip ali napis, ki je na kakršen koli način konkurenčen izdelkom JOHNSON'S® baby.

Fotografije, posnete s fotoaparatom ali mobilno kamero, morajo ustrezati določeni kakovosti: minimalna ločljivost 3 MB (vendar naj ne bo večja od 10 MB) in najmanjša širina 1600 px, da lahko fotografijo uporabimo v tiskani verziji koledarja.

Fotografije morajo biti barvne in brez raznih stilskih dodatkov (kakršnihkoli nalepk ali smeškov) ter ne smejo biti predhodno objavljene v drugih medijih.

Pa začnimo!
Sporočite še svojim prijateljem, dedkom, babicam, tetam, stricem in ostalim sorodnikom. Skratka, povejte naprej vsem o najbolj čudovitem zvezdnem nebu, ki sije samo na Ringaraja.net.

Svoje fotografije lahko objavite med 16. oktobrom in 29. novembrom 2020.
Iščemo 12 Zvezdic Baby Koledarja za leto 2021
Pošlji Fotografijo
 
Sponzor